Akcija!

Čakra zapestnica z lava kamni

16.90 12.90

Se vam zdi, da vaše čakre niso v ravnovesju? Se vam zdi, da se vaša življenjska energija ne premika prav oziroma tako, kot bi morala? Poskrbite zase ali pa za svoje ljubljene! Osredotočite se na čiščenje čaker in s pomočjo te zapestnice, bo kmalu vse steklo tako, kot mora. Ta zapestnica ni običajen kos nakita, je dinamična in deluje na vaše počutje. 

Zapestnica z lava kamni in 7 čakrami pomaga točno na tistem področju, kjer imamo težave. Sama jih zazna takoj, ko si jo nadenemo na roko.


Naročene izdelke lahko prejmete po pošti ali jih OSEBNO PREVZAMETE na tem naslovu: PAPIRNIŠKI TRG 17, LJUBLJANA

Ni na zalogi

Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Predstavljamo vam izjemno zapestnico – Sedem zdravilnih čaker, ki je narejena iz lava kamnov in poldragih kamnov, v barvah čakre: rdeča agata, jantar, tigrovo oko, zeleni howlite, turkiz, lapiz lazuli, ametist. Zapestnica je dolga 18 cm, premer nanizanih kroglic je približno 8 milimetrov.

Odprite svoje čakre – zaživite bolje!

Izjemno lepa zapestnica vam bo omogočala takojšnje boljše počutje – uravnovesite se in poskrbite za vaš notranji mir. Tisti, ki so si zapestnico že nadeli, so takoj začutili izjemne pozitivne učinke!

Čez dan v sebi nakopičimo in zadržimo ogromno energetskega smetja, ki nastane kot odpad naše in tuje izkoriščene psihične ali fizične energije ter raznih čustvenih stanj in astralnih ostankov. Vse te energetske smeti se kot temni madeži prilepijo na našo avro in jo tako zatemnijo ter umažejo. Zaradi tega se počutimo negativno, nerazpoloženo, depresivno, bolno, utrujeno, zaspano, muči nas nespečnost in podobne težave.

Kronična utrujenost je jasen znak, da smo polni energetskega in psihološkega smetja, kar pomeni, da je skrajni čas za čiščenje. S tem negativnim nabojem živimo doma in v službi, kjer se slaba energija počasi prenaša na prostor, ki postaja utrujen, življenje pa ga čedalje bolj zapušča. Predstavljajte si, da ste prostor, ki ga od zunaj odlično vzdržujejo, od znotraj pa je vse zapuščeno ter zadušljivo. Čakre je potrebno torej postaviti v ravnovesje, jih očistiti in ta zapestnica je namenjena točno temu!

 

Čakra zapestnica slovi po tem, da tistemu, ki jo nosi, pomaga uravnotežiti energijo sedmih čaker in okrepiti vitalnost, zdravje ter nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije vsaka kroglica na zapestnici pomaga usmerjati energijo prek čaker in omogoča, da se sami odločimo, katero čakro želimo okrepiti ali se nanjo osredotočiti.  

Čakre so energetski centri v našem telesu. Beseda čakra v sanskrtu pomeni kolo, krog. Imamo sedem glavnih čaker, energetskih centrov, ki so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov.

Učinki  zapestnice z lava kamni in 7 čakrami

Čakra zapestnica je sestavljena iz kamnov, ki predstavljajo določeno čakro in planet, ter iz lava kamnov, ki jih odlikuje kombinacija ognja in zemlje, pomagajo pa pri odpravljanju težav, povezanih s pomanjkanjem energije in upadanjem telesne vitalnosti, z duhovno otopelostjo, apatijo. Ko začnemo nositi to zapestnico, se pri nas začnejo dogajati opazne spremembe:

– Vsaki kamen na svoj način deluje na človeka, odpravlja določene bolezni in napetosti v umu ter duši, zato se kmalu počutimo bolj celovite, izpolnjene. Stabilizira se naše čustveno stanje in v sebi začutimo blagodejen mir. Na ta način lažje premagujemo težave, s katerimi se srečujemo.

– Zapestnica prečiščuje človeka in njegov osebni prostor. Kot sesalec posesa naše negativne misli ter občutke, ki nam razjedajo notranjost, ter odganja škodljive vplive okolice, s katerimi se soočamo. Odvrača negativno energijo, ki izčrpava našo pozitivno vitalnost. Prečisti človekove misli in ga ponovno ‘spravi’ v življenje, napolni s svežo energijo, navdušenjem, veseljem.

– Vsakemu, ki stremi k razsvetljenju, kamni na zapestnici pomagajo pri duhovni rasti in krepitvi duhovne vitalnosti. Podpre nas, da lahko premikamo meje in se približamo bolj širokemu pogledu na življenje. Učinkovito pomaga pri meditaciji ter človeka popelje do najvišjih energij svetlobe in ljubezni.

Zapestnica z lava kamni in 7 čakrami pomaga točno na tistem področju, kjer imamo težave. Sama jih zazna takoj, ko si jo nadenemo na roko.

Če se v času nošenja zapestnice večkrat osredotočimo na svoje življenjske cilje, bo njen učinek še večji. Predstavljajte si, kako vsak kamen oddaja svoje pozitivne vibracije, in v vašem telesu se bo kaj kmalu ponovno vzpostavila harmonija.  

S čakra zapestnico naše čakre začnejo delovati uravnoteženo, kar pomeni, da se naša življenjska pot na vseh področjih spremeni na bolje, v sebi začutimo lahkotnost, zadovoljstvo in mir. Vse, kar moramo storiti, je, da zapestnico redno nosimo in jo čim manjkrat snamemo. Nosi jo lahko vsak, ne glede na spol, starost, izobrazbo. Deluje tako, da najprej uravnoteži pretok energije skozi čakre, s tem pa pozitivno vpliva na celo telo. Usklajene čakre so pomembne za živahno in srečno življenje.

Čakra zapestnica vodi k boljšemu zdravju, bolj mladostnemu počutju in videzu ter doseganju večjih uspehov na vseh področjih – tako osebnih (ljubezenskih, zdravstvenih, družinskih …) kot poslovnih in finančnih. Bi jo imeli?   

Od nje vas loči le tale KLIK.

Morda vam bo prav tako všeč…