Akcija!

Vilinski amulet in prah

10.00 6.90

Krasen amulet in lepo oblikovana steklenička, ki vsebuje magični vilinski prah. Ta je namenjen vaši sreči in je lahko tudi idealno darilo za osebe, ki so vam pri srcu in ki jim želite le najboljše in najlepše! Na voljo so štiri različice amuletov in s štirimi vilinskimi stekleničkami – z zelenim, modrim, rožnatim in vijoličnim prahom! Primerno tako za odrasle kot tudi za mlajše osebe! Bleščeči vilinski prah bo v vaše življenje prinesel pozitivno energijo, srečo in obdal vas bo neverjeten občutek magičnosti – začutili boste, da je res vse mogoče!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Vilinski prah z amuletom in sporočilom je lahko krasno darilo za vas ali za nekoga, ki ga imate še posebej radi. Vsak amulet ima torej ob sebi krasno stekleničko, v kateri je čarobni vilinski prah in vilinsko sporočilo. Če si zase ali za osebo, ki vam je blizu zaželite nekaj prav posebnega, to napišite na hrbtno stran tega sporočila … Najbolje je, da to storite ob polni luni in potem vzamete ščepec magičnega vilinskega prahu ter ga potresete po sporočilu. Pozitivne misli bodo prinesle tudi pozitivne učinke! Vile so tu in vile so tu, da nam pomagajo in da naredijo iz vsakega dneva res krasen magični dan.

Moč vil je neverjetna in moč pozitivnih misli, ki jim jih sporočajo bo v vaše življenje prinesla veliko lepega. Če ljubljeni osebi podarite tak amulet, bo ta vedela, da je za vas resnično nekaj posebnega in da bo za vedno v vašem srcu.

Dodatne informacije

Barva vilinskega prahu

vijolična, modra, zelena, rožnata