Akcija!

Podstavek za kozarec Crystal

119.90 79.90

Predstavljamo vam edinstvene podstavke za kozarce, ki so zelo lepi na pogled in tako čisto pravi okras za vsako mizo … Vendar to ni njihova glavna lastnost – ti kozarci imajo vgrajene kristale, ki pomagajo vodi, ki jo vnašamo v naš organizem, da dobi pozitiven naboj. Ker je človeško telo zgrajeno iz 70% vode, je torej izjemnega pomena, kakšno vodo pijemo!

Opis

Podstavek za kozarec Crystal – BREZPLAČNA DOSTAVA

Podstavek za kozarec Crystal – Ker voda je življenje, je zelo pomembno, kakšno vodo pijemo.

Podstavek za kozarec Crystal

Priznan japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto, je pri raziskovanju in fotografiranju zamrznjene molekule vode odkril, da zunanji vplivi, kot so na primer misli, besede, ideje in glasba menjajo molekularno strukturo vode. Na isti način na vodo vplivajo tudi kristali s svojimi pozitivnimi vibracijami.

Kristale ročno obdeluje posebno izobražena skupina strokovnjakov, ki so celo svoje življenje posvetili temu raziskovanju. Njihov cilj? Okrepiti in izboljšati zdravje in kakovost življenja ljudi. Kristali so naraven izvor energije in pomagajo, da telo pride v ravnotežje. V te podstavke je vdelanih kar 17 vrst kristalov iz najrazličnejših krajev sveta. Splošno znano je, da imajo kristali pozitiven učinek na določene organe, povečajo raven energije v telesu in imajo blagodejen vpliv na čustveno stanje.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Naročite svoj podstavek za kozarec zdaj in začnite živeti bolj zdravo življenje!