Akcija!

Podloga s kristali Crystal

599.00 269.00

Podloga, ki vsebuje kristale, v velikosti 50×50 cm iz priznane linije Crystal (proizvodi napolnjeni s kristali). ‘Kristalna podloga Crystal’ vsebuje 17 različnih vrst kristalov, ki so všiti v podlogo samo in nam prinašajo energijo, ravnovesje in na splošno lahko pripomorejo k boljšemu počutju celotnega organizma in pomagajo pri boljšem spancu. Odkrijte prednosti blagodejnega vpliva kristalov! To kristalno podlogo lahko uporabljate na postelji, na stolu, na naslanjaču, kavču, med potovanji … Naj bo kristalna podloga Crystal vedno z vami!

Dimenzija Kristalne podloge: 50x50cm

BREZPLAČNA DOSTAVA

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Podloga s kristali Crystal – Spanje na kristalih ima neverjetno pozitiven vpliv!

Podloga s kristali Crystal – Podjetje Crystal proizvaja ležišča in nad ležišča izjemne kvalitete, ki so tako rekoč edini tovrstni jogiji na svetu! Kristalna podloga, velikosti 50×50 cm je absolutna novost, ki jo morate imeti!

Če že imate ležišče, ki vam odgovarja in ga ne želite zamenjati, je podloga s kristali Crystal prava rešitev za vas! Poskrbite, da bo vaš spanec in vaše splošno počutje še boljše!

Podloga s kristali Crystal

Podloga s kristali Crystal- lahko jo uporabljate na veliko različnih načinov in za veliko različnih namenom. Podloga je polnjena s kar 17 vrstami kristalov, ki imajo razno razne pozitivne učinke na celoten človeški organizem.

Podlogo sicer največkrat uporabljamo za spanje, saj počivanje na njej prinaša neverjetne učinke in nam poboljša kvaliteto življenja. Podloga s kristali Crystal je proizvedena v Evropski skupnosti in zadovoljuje visoke kvalitetne standarde.

Podlogo Crystal postavite na vaše ležišče, najbolje kar pod rjuho. Postavite jo v področje hrbta. Seveda jo lahko uporabljate tudi drugje, kot na primer na kavču ali počivalniku. Kristalno podlogo Crystal lahko enostavno odnesete kamor koli – tudi ko potujete, kampirate ali prenočite v hotelu. Enostavna je za nošnjo in rokovanje. Lahko jo uporabljate tudi v sedečem položaju.

Prednosti spanja na kristalni podlogi:

 • Uravnovesi in jača energijo telesa
 • Omogoča boljše, globje in mirnejše spanje
 • Dviguje energijo in razpoloženje
 • Zmanjšuje bolečine v hrbtu, ramenih, vratu in v spodnjem delu hrbta
 • Urejuje prebavo in odpravlja prebavne motnje
 • Pomaga pri nespečnosti, glavobolih, migreni, težjem dihanju, občutku pritiska v prsih
 • Pospešuje energetsko okrevanje telesa
 • Čustveno pomirja, pomaga pri depresiji, žalosti in animoznosti
 • Pri otrocih zmanjšuje hiperaktivnost, spodbuja kreativnost, pospešuje učenje in boljša spomin
 • Ščiti od elektromagnetnega in kozmičnega sevanja, podtalnih vodah in jača imunski sistem

BREZPLAČNA DOSTAVA

Izdelava kristalne podloge Crystal

Vse naše podloge so ročno izdelane in skrbno obdelane. Skupina usposobljenih strokovnjakov, ki je celo svoje življenje posvetila prav kristalom in delovanju kristalov na človeško telo in um, ima točno začrtan cilj – izboljšati življenje sočloveka! Kristali so namreč naraven izvor energije. V podlogi Crystal jih je pa kar 17 vrst in to iz najrazličnejših krajev sveta. Vsi ti kristali so skrbno obdelani in vneseni v vsako podlago posebej. Znano je, da vsak kristal deluje na točno določen organ, dviguje nivo energije v telesu in ima blagodejni vpliv tudi na čustveno stanje posameznika.

Kristali v podlogi:

Kremen, Kvarc, Ametist, Aventurin, Citrin, Fluorit, Heliotrop, Rdeči Jaspis, Jaspis Dalmatiner, Jaspis Leopard, Jaspis Naravni, Kalcit orange, rožnati kvarc (Rose Quartz), Selenit, Serpetin Žad, Sodalit in 22.5 karatno zlato, ki človeku daje energijo ali srebro, ki človeka pomirja!

Moč naravnih kristalov bo naše telo, um in čustva privedla do ravnovesja.

Minerali in kristali, ki so del mineralnega sveta Zemlje, so bili tukaj že mnogo pred nami in se na nek način srečali in se začeli razvijati … kasneje, skupaj s človekom. Zaradi njihove geometrijske strukture in notranjega gibanja atomov, kristali konstantno proizvajajo in oddajajo močno energijsko polje, ki sprošča energijo in harmonizira polje tistega, ki je z njimi v stiku, vključujoč človeško bio – polje.

Kristali se že veliko let uporabljajo v tako imenovani kristaloterapiji – terapiji celjenja. Njihove vibracije so zelo harmonične in oddajajo toplotno energijo, ki blagodejno deluje na človeške organe. Spanje na podlagah Crystal pomaga pri energetskem zdravljenju telesa. Delovanje kristalov se razlikuje od osebe do sebe, čeprav pa lahko splošno rečemo, da kristali pomirjajo, pomagajo pri zdravljenju depresije, žalosti, strahov, delujejo protistresno in nam izboljšujejo razpoloženje.

Kristali pomagajo:

 • Pri kroničnih bolečinah v hrbtu, vratu in ramenih
 • Nespečnosti zaradi slabe prekrvavljenosti
 • Težjem dihanju in občutku pritiska v prsih
 • Pri glavobolih in migrenah
 • Jačajo mišice
 • Krepijo duh in telo
 • Pri sproščanju

Znamka Crystal je nastala iz ideje, da bi vsem lahko omogočili to blagodejno energetsko delovanje in ljudi ščitili od slabih okolijskih vplivov. Vse, kar naše telo potrebuje, je dobra energija!

Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA