Akcija!

Obesek trojni vozel tigrovo oko

16.90 12.90

Obesek trojni vozel tigrovo oko povprečne velikosti med 3,3 x 2,4 cm in 4 x 3 cm. Vgraviran znak na tigrovemu očesu simbolizira dekle – mamo – starejšo žensko, pa tudi življenje – smrt – ponovno rojstvo ter tri sile narave  zemljo – zrak – vodo.

Opis

Krasen obesek, na katerem je vgraviran simbol trojnega vozla. Ta simbol je star več kot 5500 let, se pojavlja v različnih kulturah in ima lahko več pomenov. Predstavlja lahko dekle – mamo – starejšo žensko, življenje – smrt – ponovno rojstvo.  Simbol prav tako izraža keltsko filozofijo, v skladu s katero smo zasnovani: fizično – mentalno – duhovno.

Na voljo so trije obeski: tigrovo oko, ametist in kristalni kvarc. Povprečna teža izdelka je med 10 in 20 grami, povprečna velikost pa med 3,3 x 2,4 cm in 4 x 3 cm.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Obratovalni čas prevzemnega mesta Petiset.si (v prostorih trgovine NajNakupi) je od 8.00 – 16.00.