Akcija!

Obelisk Lazurni kamen

33.00 24.90

Obelisk z vgraviranimi reiki simboli, izdelan iz lazurnega kamna. V višino meri približno 10 centimetrov in tehta približno 100 gramov. Obelisk lahko držimo v roki med meditacijo, lahko ga postavimo na oltarje ali na območja, ki jih je potrebno očistiti in napolniti s pravo, življenjsko energijo.

Ni na zalogi

Opis

V vsakem živem bitju kroži univerzalna življenjska energija. S pomočjo te energije naj bi zdravili telo, um in duha. Beseda reiki je sestavljena iz besede rei, ki pomeni »univerzalno« in se nanaša na raven duha in telesa ter besede ki, ki pomeni življenjsko vitalno energijo, ki se pretaka po telesu živih bitij. Do te energije lahko pride vsak, ob prisotnosti reiki terapevta. Pri tem lahko pomagajo tudi reiki simboli, ki so že sami po sebi zelo močni in prenašajo energijo.

Obelisk lahko držimo v roki med meditacijo, lahko ga postavimo na oltarje ali na območja, ki jih je potrebno očistiti in napolniti s pravo, življenjsko energijo. Obelisk ima vgravirane reiki simbole na vseh štirih straneh. V povprečju meri od 2 cm do 2,50 cm širine in med 8 in 10 cm v višino. Obelisk tehta okoli 100 gramov. Na voljo je v obelisk Lazurni kamen in obelisk Turmarin.