Akcija!

Čakra zapestnica z mantro

18.00 12.90

Tisočletja stare vzhodne tradicije za prebujanje in usklajevanje naših energetskih centrov – čaker, prisegajo samo na naravne kamne. Čakra zapestnica z mantro je na voljo v dveh različicah – beli in črni. Ta zapestnica ni običajen kos nakita, je dinamična in deluje na vaše počutje.

Čakra zapestnica z mantro pomaga točno na tistem področju, kjer imamo težave. Sama jih zazna takoj, ko si jo nadenemo na roko.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznake: , , , ,

Opis

Lahko izbirate med belo zapestnico s čakrami ali črno zapestnico s čakrami. Med naravnimi kamnitimi kroglicami v barvah čaker, so vmes tudi lepe prozorne kroglice, v katere je vgraviran napis OM MANI PADME OM, kar je zelo močna mantra.  

Odprite svoje čakre – zaživite bolje!

Izjemno lepa ogrlica vam bo omogočala takojšnje boljše počutje – uravnovesite se in poskrbite za vaš notranji mir. Tisti, ki so si ogrlico že nadeli, so takoj začutili izjemne pozitivne učinke!

Čez dan v sebi nakopičimo in zadržimo ogromno energetskega smetja, ki nastane kot odpad naše in tuje izkoriščene psihične ali fizične energije ter raznih čustvenih stanj in astralnih ostankov. Vse te energetske smeti se kot temni madeži prilepijo na našo avro in jo tako zatemnijo ter umažejo. Zaradi tega se počutimo negativno, nerazpoloženo, depresivno, bolno, utrujeno, zaspano, muči nas nespečnost in podobne težave.

Kronična utrujenost je jasen znak, da smo polni energetskega in psihološkega smetja, kar pomeni, da je skrajni čas za čiščenje. S tem negativnim nabojem živimo doma in v službi, kjer se slaba energija počasi prenaša na prostor, ki postaja utrujen, življenje pa ga čedalje bolj

zapušča. Predstavljajte si, da ste prostor, ki ga od zunaj odlično vzdržujejo, od znotraj pa je vse zapuščeno ter zadušljivo. Čakre je potrebno torej postaviti v ravnovesje, jih očistiti in ta ogrlica je namenjena točno temu!

Čakra ogrlica slovi po tem, da tistemu, ki jo nosi, pomaga uravnotežiti energijo sedmih čaker in okrepiti vitalnost, zdravje ter nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije vsaka kroglica na zapestnici pomaga usmerjati energijo prek čaker in omogoča, da se sami odločimo, katero čakro želimo okrepiti ali se nanjo osredotočiti.  

Čakre so energetski centri v našem telesu. Beseda čakra v sanskrtu pomeni kolo, krog. Imamo sedem glavnih čaker, energetskih centrov, ki so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov.

 

Dodatne informacije

Barva

črna, bela