Akcija!

Angelski obesek, prah in sporočilo

10.00 6.90

Potrebujete angelsko pomoč? Potrebujete zaščito, ljubezen, upanje in pogum? Predstavljamo vam angelsko stekleničko, ki vsebuje angelski prah, sporočilo in lep obesek! Angeli so naši sodelavci pri ustvarjanju svetlobe na Zemlji, ker prav oni prinašajo svetlobo. Mala steklenička, ki vsebuje angelski prah, sporočilo in majhen angelski obesek, ki ga lahko obesite na verižico ali zapestnico … Da bo vaš angel vedno z vami! <3 

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Zagotovite si svoj angelski obesek, prah in sporočilo – naj vas vaš angel vedno spremlja! Angelski obesek je tudi idealno darilo za nekoga, ki ga imate res radi, ki ga cenite in ki mu (ji) želite le najboljše in najlepše!

Na voljo imamo štiri različice: Angelski obesek, prah in sporočilo za ljubezen, upanje, zaščito in pogum! Izberite vašega – tistega, ki vam bo v življenje prinesel to, kar trenutno najbolj potrebujete in to po čemer trenutno najbolj hrepenite! 

Upanje
Pogum

Zaščita

Ljubezen

Angeli vas navdihujejo v povsem nepričakovanih trenutkih: pod prho, med vožnjo ali po napornih izkušnjah – po navadi takrat, ko se vaš um utrudi in začenja pregorevati, kar sprosti energije in daje možnost angelom, da se vas dotaknejo.

In kako z angeli čim bolje sodelovati? »Ne bežite od lastnih čutenj, saj imajo angelske energije največji smisel, ko jih čustveno zaznamo,« pravi Andreja Novak in svetuje, naj ustvarjamo čim več priložnosti za stik z angeli: »Razmišljajte o njih, o svetlobi, ki jo skupaj prinašate na zemljo, o tem, kako želite z njimi sodelovati … Predajte se kot orodje svoji duši in angelom tako, da se odmaknete od pritiska osebnih ciljev in želja, ki jih lahko okolica spodbuja. Na plano tako pridejo bolj pravi, smiselni in dolgoročni cilji, ki vas vodijo v srečno življenje in notranji razvoj, sočasno pa postanete orodje svetlobe na Zemlji.«

Dodatne informacije

Vaš angel vam bo dajal

Ljubezen, Pogum, Upanje, Zaščito